ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ 16/3/2019 (Α΄Μέρος)

  • 5 years ago
Ανθρώπινες στιγμές, δυνατές συγκινήσεις και πρόσωπα που αξίζει να γνωρίσουμε κρύβει και αυτό το Σάββατο 16 Μαρτίου το πακέτο της Βίκυς Χατζηβασιλείου.
Το πρώτο πακέτο το στέλνει ο Δήμος, ένας νεαρός άνδρας που στα 39 χρόνια του, όταν η υγεία του κλονίστηκε σοβαρά, ήρθε αντιμέτωπος με αποφάσεις που θα καθόριζαν το μέλλον του. Εκείνες τις ώρες ένας άνθρωπος στάθηκε δίπλα του σαν «βράχος», αποφασισμένος να τον βοηθήσει για να βγει νικητής. Τώρα ο Δήμος, κάνοντας την προσωπική του υπέρβαση, αποκαλύπτει για πρώτη φορά δημόσια όσα κρατά μέσα του, στον άνθρωπο αυτόν που τελικά τον γέννησε για δεύτερη φορά.
Στην ενότητα «Αξίζει να γνωρίσεις» η εκπομπή έχει την τιμή να φιλοξενεί τη Δρ. Μαριάνθη Φραγκοπούλου, διακεκριμένη πυρηνικό φυσικό η οποία, εδώ και μια δεκαετία, κάνει τη χώρα μας γνωστή στα πέρατα του κόσμου. Η διακεκριμένη Ελληνίδα ηγείται της πρώτης και μοναδικής ελληνικής ομάδας που συνεργάζεται με τη NASA στην αποστολή του Orion, του νέου διαστημόπλοιου που θα ταξιδέψει στη Σελήνη.
Το τελευταίο πακέτο το στέλνει η 28χρονη Βιβή, η οποία αναζητά την βιολογική της οικογένεια. Από μικρή είχε την υποψία ότι είναι υιοθετημένη, γεγονός που επιβεβαιώθηκε πριν από 1,5 χρόνο. Από τότε ξεκίνησε να ψάχνει τους γονείς και τα αδέρφια της, αλλά μάταια. Γι’ αυτό απευθύνθηκε στο «Πάμε πακέτο». Η επιθυμία της ήταν πολύ δυνατή και η ανάγκη της πολύ έντονη να μάθει, επιτέλους, από πού προέρχεται, να αντικρύσει τον άνθρωπο που την έφερε στη ζωή. Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν στην εκπομπή και αποστολέας και παραλήπτες θα λυτρωθούν, σε μια πολύ συγκινητική συνάντηση.

Recommended