Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Studentet protestojne para Kryeministrise

RTV KLAN
RTV KLAN
11 months ago|0 view
I keni thënë jo dialogut deri më tani, pse?

Studenti 1: Sepse nëse do të dialogojmë ai do ta kthejë monedhën siç dëshiron ai.

Studenti 2: Ata që do të shkojnë për dialog nuk do të jenë përfaqësuesit tonë asnjëherë.

Studenti 3: Zoti kryeministër duhet të mësojë të dialogojë dhe pastaj të vijë të dialogojë me studentët.

Sot kryeministri ka postuar një foto ku thotë se ju po përçaheni nga partitë politike, a është e vërtetë kjo?

Studenti 1: Nuk është fare e vërtetë kjo sepse ne jemi të bashkuar për një qëllim të vetëm.

Studenti 2: Ne përfaqësojmë kauzën e studentit. Kemi dalë këtu si studentë në shesh dhe do ta mbrojmë deri në fund kauzën tonë.

Studenti 3: Për mendimin tim nuk është e vërtetë, pasi të gjithë këtu jemi studentë. Siç jam unë janë edhe të tjerët që kërkojnë një arsim më cilësor, tarifa më të ulëta.

Studenti 4: Ne nuk kemi asnjë qëllim politik, jemi të pavarur nga të gjitha partitë politike.

Studenti 5: Secili ka një bindje politike, por nëse ai nuk e shpreh në këtë protestë, por bashkohet me studentët thjeshtë për të plotësuar 8 kërkesat, atëherë ai është i mirëpritur.

Studenti 6: Kauza është e jona dhe do të vazhdojë të jetë e jona.

Për sa kohë mendoni se do të vazhdojë bojkoti?

Studenti 1: Nuk ka një afat, mund të vazhdojë pa fund.

Studenti 2: Ne jemi të vendosur që kauzën tonë ta çojmë deri në fund dhe të arrihet realizimi i kërkesave tona.

Studenti 3: Asnjë alternativë tjetër, vetëm protestë deri në realizimin e të gjitha pikave që duan studentët.

Studenti 4: Do të vazhdojmë protestën duke bojkotuar mësimin në të gjithë universitetet dhe fakultetet.

Studenti 5: Ne jemi për kauzën tonë dhe do të vazhdojmë deri në fund.

Browse more videos