Një hyrje madhështore për tu mbajtur mend.Helikopteri i nuses përplaset në tokë dhe më pas dasma vazhdon.

  • 6 years ago
Një hyrje madhështore për tu mbajtur mend.
Helikopteri i nuses përplaset në tokë dhe më pas dasma vazhdon.

Recommended