Wilt u al uw recente zoekopdrachten verwijderen?

Alle recente zoekopdrachten zullen verwijderd worden

Aanrijding met drie voertuigen op Marsweg in Zwolle

4 maanden geleden333 views

ZWOLLE - Op de Marsweg heeft maandag rond 17:50 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een drietal voertuigen. Een bestuurder van een Subaru busje zag een rij wachtende auto’s over het hoofd en botste vol achterin een Peugeot Partner. Deze schoot op zijn beurt weer door tegen een Toyota Proace. De bestuurder van de Subaru werd behandeld in een ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De oorzaak van het ongeval was al snel bekend. In de tunnel van de Marsweg was een auto zonder brandstof komen te staan wat een kleine file veroorzaakte. Deze werd te laat opgemerkt met het ongeval als gevolg. De inzet van de opgeroepen brandweer was niet nodig zodat zij direct konden inrukken. De Marsweg werd tijdelijk vanaf de kruising Ittersumallee/Gerenweg afgesloten voor het verkeer.

Bergingsbedrijf Wolves heeft twee van de drie betrokken voertuigen afgevoerd. Ook de gestrande auto werd meegenomen en bij een tankstation afgezet.

http://www.henry-wallinga.nl/2018/07/09/aanrijding-met-drie-voertuigen-op-marsweg-in-zwolle/

** http://www.henry-wallinga.nl ** HW-Fotografie©2018

Rapporteer deze video

Selecteer een probleem

Sluit de video in

Aanrijding met drie voertuigen op Marsweg in Zwolle
Automatisch afspelen
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x6o3b46" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Voeg de video op uw site toe met de hierboven genoemde code