Automobilist zwaargewond bij botsing met heftruck

  • 6 jaar geleden
HASSELT - Een automobilist is dinsdagmorgen zwaargewond geraakt bij een ongeval op een bedrijfsterrein aan de Randweg. De man reed met zijn auto op het terrein en kwam in botsing met een heftruck. De pen die vooraan de heftruck zit, die gebruikt word om rollen tapijt te vervoeren, kwam rechtsvoor ter hoogte van de koplamp in het voertuig en verliet de auto weer via de linker achterdeur. De bestuurder werd hierbij geraakt ter hoogte van de heup.

De chauffeur van de heftruck reed direct achteruit en sloeg alarm. De Hasselter brandweer, twee ambulances, een traumahelikopter en de bedrijfshulpverlening werden ingezet om de man te helpen. Vanuit het Isala ziekenhuis werd met spoed extra bloed aangeleverd voor de patiënt. Nadat de man uiterst voorzichtig uit de auto was gehaald is hij met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De trauma-arts ging ter ondersteuning mee in de ambulance en zal later worden opgepikt door de overige leden van het mobiele medisch team. Onderweg naar het ziekenhuis vond nog een rendez-vous plaats tussen de ambulance en de officier van dienst geneeskunde om opnieuw eenheden bloed af te leveren. De inspectie SZW van het Nederlandse Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid zal onderzoek doen. Informatie over de toestand van de man is op dit moment niet bekend.

http://www.henry-wallinga.nl/2018/05/29/automobilist-zwaargewond-bij-botsing-met-heftruck/

** http://www.henry-wallinga.nl ** HW-Fotografie©2018