Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Thumb al Julian Deda i thote te gjitha ne Thumb!

11 months ago0 views

Thumb al Julian Deda i thote te gjitha ne Thumb!
Aurela Hoxha i heq te gjitha ne Thumb.domethene barrierat!
IN Tv Albania Follow us: Offcial website: .
Ai ishte një statsus i profilit tim dhe unë mendova se duhej të thoja diçka. Unë nuk thash asgjë, unë pyeta, hodha një temë për diskutim, se gjithë këto vite shumë .
Nje nga personazhet me te komentuar te momentit, Linda Rei eshte perballur me thumbat e mikrofonit ashtu sic di vetem ajo. Qe nga Dance With Me, .

Report this video

Select an issue

Embed the video

Thumb al Julian Deda i thote te gjitha ne Thumb!
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x696ofe" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above