Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Bashkia nis aksionin për karburantet pa licencë

last year0 views

FSsX2HZNcjMvMjY

RTV KLAN

Tre pika karburanti janë mbyllur dhe 170 të tjera janë në rrezik. Kjo pasi ato nuk kanë aplikuar për t?u pajisur me licencë nga Bashkia e Tiranës, e me pas të shlyejnë taksat. Aksioni është ndjekur nga afër nga nënkryetari i Bashkisë, Arbian Mazniku, i cili u shpreh se do të lejohen të qëndrojnë hapur ata që nuk zbatojnë ligjin.

Nënkryetari i Bashkisë u shpreh se bizneset kanë patur kohën e mjaftueshme ndaj apeloi që të aplikojnë për licencim dhe të paguajnë detyrimet, sepse asnjë s?do tolerohet.

Duke u ndalur në numrin e pikave të karburantit, të cilat ushtrojnë aktivitetin e tyre në kryeqytet, që në jo pak raste kanë krijuar probleme edhe me sigurinë, Mazniku tha se do të shqyrtohen rast pas rasti edhe nga ana urbanistike.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Bashkia nis aksionin për karburantet pa licencë
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x5wjqca" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above