Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Report TV - Vrau kushëririn në Greqi, kërkohet dënim përjetë për Denis Zakën

Report TV
Report TV
2 years ago|0 view
Vrau kushëririn në Greqi pas debateve për sjelliet e bashkëshortes, Prokuroria kërkon dënim me burgim të përjetshëm për Denis Zakën.

Procesi ndaj Zakës vijon në Gjykatën e Krimeve të Rënda.

Zaka vrau në një fshat të Larisës në vitin 2016, kushëririn e tij Vladimir Murrizin.

Sipas Prokurorisë, nga hetimet ka rezultuar se Zaka e ka goditur 25 herë me thikë në zemër dhe fyt Murrizin. Pasi kreu krimin, Zaka e ka groposur kushëririn e tij.

Denis Zaka ka pranuar autorësinë e ngjarjes përpara trupit gjykues, duke u penduar për krimin e kryer.

Ndërkohë, prokuroria ka bërë të ditur gjithashtu se pasi kishte vrarë Vladimir Murrizin, Zaka ka përdorur telefonin e viktimës dhe i përgjigjur disa herë gruas së Murrizit.

Browse more videos