Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Protesta - Kërkesa e banorëve të Fierit: Rregulloni rrugën të votojmë

Ora News Lajme
Ora News Lajme
3 years ago|0 view
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Janë vetëm 200 metra rrugë që banorët kërkojnë të rregullohen, pasi ua ka bërë jetën të padurueshme, por deri më tani zëri i tyre nuk është dëgjuar.
Banorët e rrugës ?Jovan Gjergo? në Fermë-Çlirim të njësisë administrative Qendër në Fier, shprehen të indinjuar nga indiferenca e bashkisë dhe njësisë vendore.
Rruga ku banojnë 200 familje jo vetëm nuk ështe e shtruar, por aty mungon ndriçimi, kanalizimet, ndërsa era e keqe nga magjistrali i zbuluar i ujrave të zeza pranë banesave është e padurueshme.

Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/vendi/kerkesa-e-banoreve-te-fierit-rregulloni-rrugen-te-votojme/

Browse more videos