Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Ora News – Meta: Na duhet president kosensual dhe i gjithëpranueshem

Ora News Lajme
Ora News Lajme
2 years ago|0 view
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Ilir Meta, njeriu kyç i zgjidhjes së krizës politike vjen mbremjen e sotme, ora 21:00 në një intervistë ekskluzive për emisionin ?Arena?.
Dritan Hila: Presidenti?
ILir Meta: Na duhet një president sa më konsensual dhe sa më i pranueshëm për të gjithë, ndryshe do të jetë një institucion i parëndësishëm.
Dritan Hila: A keni ndonjë emër për president
ILir Meta: Asnjë emër asnjë ngjyrë vetëm një standard që është i domosdoshëm: Figura të jetë konsensuale

Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/vendi/meta-na-duhet-president-kosensual-dhe-i-gjithepranueshem/

Browse more videos