Halve finale KNVB beker - Damesvoetbal vv Hekelingen - vv Haastrecht / Hekelingen 2017

• 7 jaar geleden
Als de meiden van vv Hekelingen op 12 april hadden gewonnen, was dit een unieke en historische prestatie geweest; nog niet eerder stond een team 2 jaar achter elkaar in de finale. In het seizoen 2015/2016 won het team namelijk de beker!
Nu speelden ze voor een plaats in de finale van de KNVB beker 2017, district West 2.

Wedstrijdverslag:

Hekelingen MO17-1 heeft in een sfeervol en zeer druk bezochte wedstrijd het onderspit gedolven tegen een zeer verzorgd spelend Haastrecht MO17-1.
De opkomst van beide teams werd vergezeld door vuurwerk vanaf de overvol bezette hoofdtribune.
Rond de tiende minuut was Hekelingen voor het eerst gevaarlijk, middels een schot van Yenna Dahler, wiens schot overigens een prooi was voor de keepster.
In de fase hierna liet Haastrecht zich nadrukkelijk gelden, middels een aantal gevaarlijke afstandsschoten.
In de 21ste minuut was er weer gevaar namens Hekelingen, doch het schot van Jennifer Kaffa belande in de handen van de keepster.
Haastrecht opende de score in de 30ste minuut, middels een fraai afstandsschot, 0-1.
In de 35ste minuut zorgde te slap ingrijpen van de verdediging van Hekelingen ervoor, dat Haastrecht op 0-2 kwam.
Zo werd de rust bereikt met een 0-2 voorsprong voor Haastrecht.
Eindstand: een terechte 1-3 overwinning voor Haastrecht, dit team gaat door naar de finale van de KNVB beker.