Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Ora News - Strehimi social, Gjermeni: Ligji detyron Bashkitë të krijojnë një fond social

2 years ago0 views

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Projektligji i ri për banesat sociale i hartuar tashmë nga Ministria e Zhvillimit Urban do të zgjedhojë kategoritë përfituese, ndërsa janë dyfishuar programet e strehimit. Drafti i i hartuar nga Ministria e Zhvillimit Urban pritet ti japë frymëmarrje çështjes së strehimit.
Ministria e Zhvillimit Urban ka përmbyllur draftin e ri për strehimin social, ku janë zgjedhuar kategoritë përfituese dhe dyfishuar programet e strehimit ku përfshihet edhe streha e përkohshme.

Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/vendi/strehimi-social-gjermeni-ligji-detyron-bashkite-te-krijojne-nje-fond-social/

Report this video

Select an issue

Embed the video

Ora News - Strehimi social, Gjermeni: Ligji detyron Bashkitë të krijojnë një fond social
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x54zb2b" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above