Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Mesditë - Pse ne hamë thonjtë? Stres apo…? - 30 Nëntor 2016 - Lifestyle - Vizion Plus

VizionPlusAlbania
VizionPlusAlbania
3 years ago|1 view
http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
http://twitter.com/VizionPlusTv

Nje format kushtuar familjes, me fokus te veçante tek amvisat, i cili synon qe permes larmise se temave dhe rubrikave qe trajton te sjelle nje mesdite ndryshe duke ofruar te gjithe informacionin e duhur ne ekranin e Vizion Plus. Tema te aktualitetit, histori personale, rubrika gatimi, keshilla mjekesore, lojra, gossip, showbiz e gjithçka tjeter qe ne menyre direkte apo indirekte ndikojne ne perditshmerine tone.

Browse more videos