Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Rama: Kolonja besoi te Stefo dhe koalicioni i majtë - News, Lajme - Vizion Plus

VizionPlusAlbania
VizionPlusAlbania
3 years ago|0 view
http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Kryetari i Partisë Socialiste Edi Rama ka vlerësuar fitoren në zgjedhjet e parakohshme për kryetar të Bashkisë Kolonjë, si detyrim i mazhorancës së majtë ndaj qytetarëve të kësaj njësie administrative. Por për kreun e qeverisë, rezultati i dalë nga votimet të së dielës përbën edhe një mesazh të drejtpërdrejtë për opozitën, e cila sipas tij duhet ta lexoje drejt e të reflektojë. Në zgjedhjet për kryebashkiak të Kolonjës kandidati i koalicionit të majtë qeverisës Ilia Stefo fitoi me një diferencë të thellë votash me rivalin Dritan Hajro të opozitës, zgjedhje e Partisë Agrare Ambjentaliste.

Browse more videos