Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Akuza e PD: Tahiri, korrupsion 1.1 miliardë lekë me uniformat e policisë- Ora News-

Ora News Lajme
Ora News Lajme
3 years ago|0 view
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Partia Demokratike thotë se pas tenderit për uniformave të policisë fshihet një korrupsion prej 1. 1 miliardë lekësh.
Përmes kreut të Departamentit të Rendit dhe Sigurisë, Enkelejd Alibeaj Partia Demokratike thotë se procesi është kryer pa transparencë dhe se uniforma fituese u shpall nga Tahiri përpara se vendimi të botohej në fletoren zyrtare. Madje Alibeja tha se mendimi i vetë policisë, i ekspertëve nuk është marrë në konsideratë.

Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/vendi/akuza-e-p...

Browse more videos