S:t Erikscupen 28 april 2006

• 18 years ago
Omgång två i 96-serien! Vi hade respekt för motståndarna Huddinge i och med att de vunnit sin första match med 9-0. Vi trummar på inledningsvis ikväll och dominerade kraftigt den första halvleken. Vi tar ledningen med 1-0 genom Nevil. I andra halvlek lossnar det rejält. Frånsett det tidiga baklängesmålet på straff i halvlekens första minuter så gör vi en klockren insats! Aron placerar in 2-1 efter fint passningsspel, Cj ökar på till 3-1 och Wahid stänker upp 4-1 och fastställer slutsiffrorna. Sammanfattningen är helt tvärt emot den första matchen. Nu kämpade ALLA i laget och då går det bättre. Matchens kämpe Nevil men en stor eloge till hela laget som seglade upp till ledningen i serien! GRATTIS!