Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Përfundon regjistrimi i bujqësisë në Kosovë - Top Channel Albania - News - Lajme

Top Channel Albania
Top Channel Albania
4 years ago|0 view
Në 34 komuna të Kosovës, ka përfunduar procesi i regjistrimit të bujqësisë, ku janë regjistruar tokat e punuara, të papunuara dhe bagëtitë.

Browse more videos