Vizioni i Pasdites - Dashuria per sportin - 15 Tetor 2014 - Show - Vizion Plus

  • 9 years ago
http://www.vizionplus.tv
https://www.facebook.com/vizioniipasdites
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Ne studio me Rauf Dimraj - Zv.Ministër i Arsimit dhe Sportit. Te edukojme brezin e ri me dashurine per sportin. Lëvizja është themeli biologjik i shëndetit tek njeriu. Projektet e reja të Ministrisë për nxënësit e shkollave. - Temat më të nxehta të aktualitetit do te jene cdo dite pjese e programit, sikunder nuk do te mungojne nga ana tjetër bisedat me personazhe të dashur të ekranit, stili i jetes të se cilëve merret si nje model qe duhet ndjekur nga shikuesit.

Recommended