Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

Pizzicato -- intervistë me shkrimtaren Fatjona Gejci

alsatmtv
alsatmtv
4 years ago|3 views
Në kuadër të emisionit të sotëm PIZZICATO do të keni rastin të ndiqni një sërë informacionesh përmes të cilave ekipi i PIZZCATO-s do të tërheq vëmendjen tuaj. Mes tjerash do të mund të ndiqni bisedën e shkurtër me drejtorin e Tetarit shqiptarë, zotin Adem Karaga, më pas intervistën me këngëtaren Doris Dragojeviç dhe së fundmi mysafire në studio shkrimtarja Fatjo Gejci. Na ndiqni...