Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

A1 Report - Tryeza ekonomike e PD, Shehu: Qeveria rrit borxhin qëllimisht

Report TV
Report TV
4 years ago|0 view
"Ku po shkon ekonomia shqiptare? Vendimet e qeverisë dhe sfida përballë krizës globale", ka qenë tema e tryezës së rrumbullakët të zhvilluar nga PD. Të djathtë akuzuan qeverinë e re për rritje të borxhit dhe ulje të të ardhurave.

Ajo që binte në sy gjatë takimit, ishte se të gjithë diskutantët ishin ish-ministra dhe zv/ministra të qeverisë paraardhëse të kryeministrit Sali Berisha.

Fjala e hapjes u mbajt nga kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha. "Efektet e aktit normativ mbi investimet, rritjen ekonomike dhe stabilitetin makro-ekonomik të vendit" është tema e referuar nga Zana Guxholli; "Efekti i aktit normativ, në stabilitetin financiar dhe makro-ekonomik" temë nga ish-ministri i Ekonomisë, Florion Mima; "A ka faktorë joqeveritarë që mund të shpëtojnë ekonominë nga kriza e provokuar nga vendimet e qeverisë?" është tema e trajtuar nga ish-ministri i Energjitikës, Genc Ruli. "Administrimi fiskal gjatë muajve të fundit dhe rreziku i klientelizmit", ka qenë tema diskutar nga zv/ministri i Financave, Alfred Rrushaj.

Browse more videos