AT SEGRE 2 - 2 SANT GABRIEL (INFANTIL DH)

• hace 10 años
Igualtat total amb el Sant Gabriel i (30 punts) i encara no tenen matemàticament certificada la permanència a 6 partits pel final de lliga. La primera part tots dos equips busquen avançar-se però les defenses han superat en tot moment als davanters que be per la manca de punteria o per les aturades dels porters no aconsegueixen moure el marcador.
A la represa una falta llançada des de línia de fons local arriba a un contrari i de fort xut envia la pilota a porteria buida al fons de la xarxa o-1. Cinc minuts més tard l’atlètic aconsegueix la igualada 1-1. No mes uns minuts més tard jugada personal de Nacho que fa una passada mil•limetrada per Albert que marca el segon però es anul•lat. Del 2-1 passem al 1-2. Des de aquest moment l’atlètic a fet tot lo necessari per remuntar i l’últim minut Albert aconsegueix la igualada i el repartiment de punts