Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

3/3 - NADAS - un sat intreg din Transilvania retrocedat abuziv - la "Jocuri de putere"

http://www.realitatea.net/un-sat-intreg-retrocedat-este-un-jaf-de-proportii-la-care-participa-chiar-statul-roman_1284254.html (2 octombrie 2013)

Întreg satul Nădaş, din judeţul Arad, mai exact aproape nouă mii de hectare de teren, a fost câştigat în instanţă de o familie. Sătenii îi acuză, însă, că au folosit documente false. Disputa a ajuns în instanţă, iar primul termen s-a finalizat cu o amânare. Invitat la REALITATEA TV, în cadrul emisiunii Jocuri de putere, jurnalistul Marcel Bărbătei de la Cotidianul a declarat că “nimeni nu avea niciun drept să revendice nimic”. “Este un jaf de proporţii la care participă chiar statul român prin reprezentanţii lui în teritoriu”, a spus jurnalistul.

Întreg satul Nădaş, mai exact aproape nouă mii de hectare de teren, a fost câştigat în instanţă de o familie. Sătenii îi acuză, însă, că au folosit documente false. Disputa a ajuns în instanţă, iar primul termen s-a finalizat cu o amânare. Invitat la REALITATEA TV, în cadrul emisiunii Jocuri de putere, jurnalistul Marcel Bărbătei de la Cotidianul a declarat că “nimeni nu avea niciun drept să revendice nimic”. “Este un jaf de proporţii la care participă chiar statul român prin reprezentanţii lui în teritoriu”, a spus jurnalistul.

“Totul a pornit de la un certificat de moştenitor, care a fost obţinut prin nerespectarea normelor legale”, a declarat la REALITATEA TV, avocata Vasilica Coroiu.

“Este un jaf de proporţii la care participă chiar statul român prin reprezentanţii lui în teritoriu. Ei au cerut o mică parte din acea pădure şi li se dă tot satul. Nimeni nu avea niciun drept să revendice nimic. Statul român plăteşte bani grei pentru pământurile care sunt retrocedate. La Nadăş se cunosc toţi oamenii care au participat la acest jaf, dar nu sunt ridicaţi. Acest sat este luat sută la sută ilegal”, a mai spus jurnalistul Marcel Bărbătei la emisiunea Jocuri de Putere.

Cum a fost retrocedat satul?
[...]

http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/10/04/nadas-sat-retrocedat-intregime/

Browse more videos