Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Watch fullscreen

1/4 - ROMÂNIA ASASINATA - "Jocuri de putere" despre vanzarea tarii cu Dinu Giurescu si Cornel Nistorescu

http://www.realitatea.net/verdict-asasinat-tinta-romania-editie-speciala-jocuri-de-putere_1279941.html

Cine mai iubeşte România? După ce au scăpat ţara pe scări, politicienii îşi desăvârşesc falimentul moral obligându-i pe români să-şi caute independenţa energetică în gaze de şist, riscând aerul şi apa copiilor şi nepoţilor lor.

În această seară, de la ora 21.00, urmăreşte o "Ediţie Specială-Jocuri de putere" despre puterea românilor de a lupta pentru sănătatea pământului lor. În direct de la Băile Felix, de la Festivalul Internaţional al Filmului Ecologic, Lavinia Şandru şi invitaţii ei îţi prezintă alternativa la proiectele care distrug natura, dar şi un film despre Dobrogea şi "calvarul fracturării hidraulice" alături un documentar tulburător despre bătălia ţărilor cu corporaţiile ce vor să impună exploatarea gazelor de şist ca unică soluţie a bunăstării.

Iar din platoul „Jocuri de Putere”, Rareş Bogdan, academicianul Dinu C. Giurescu şi jurnalistul Cornel Nistorescu vor intra în dialog cu activiştii ecologişti din Piaţa Universităţii, aflaţi într-a patra săptămână de proteste împotriva distrugerii premeditate a României, a asasinării ei dictate şi vor face radiografia prăbuşirii încrederii în USL, dar vor analiza şi cauzele ratării marilor proiecte ale actualilor guvernanţi: revizuirea Constituţiei şi reorganizarea administrativ-teritorială analizând şi de ce România se pregăteşte să îşi concesioneze subsolul şi să îşi vândă peste 150 de mine şi exploatări ale minereurilor.

Nu rataţi în această seară "Ediţia Specială-Jocuri de putere" despre puterea românilor de a lupta pentru o patrie curată şi ticăloşia interesată a aleşilor de ieri şi de azi.