Wilt u al uw recente zoekopdrachten verwijderen?

Alle recente zoekopdrachten zullen verwijderd worden

In volledig scherm bekijken

Steun Norma en haar dieren.

Ron
7 jaar geleden|39 views
Zoveel mensen die hun dier willen brengen bij mij, en niemand die mij iets vroeg of aanbood.
Niet eens de moeite, gevraagd kunnen we wellicht iets voor jou doen Norma als jij onze hond, kat enz... opneemt.
Ik ben in de publiciteit gekomen en heb me daarin geschikt omdat ik een missie heb, ik heb me daarin uiterst kwetsbaar opgesteld, een stuk van mijn verleden met u gedeeld, waar ik om veroordeeld beschimpt, uitgescholden en gekwetst word.
Ik heb veel verdriet eenzaamheid en pijn gekend, mijn missie omhelst het verlangen dat een ander ( lees mens en dier) dat niet hoeven te ondergaan.
Ik heb me jaren ingezet onder de meest erbarmelijke omstandigheden om daar voor te staan, Mijn doel.
Om een voorbeeld te kunnen zijn van echt alles offeren voor het doel wat ik voor ogen heb, winters komen de temperaturen hier niet boven de 10 graden binnen, een badkamer heb ik niet, alles in huis is dierenruimte, op vakantie of een dag weg kan niet.
Kleding kopen nooit meer gedaan, eten waar ik zin in heb ook niet, dit is echter geen treurzang, maar een uiting van de simpelheid van mijn bestaan en mijn wens, dat te doen ook als het niet gemakkelijk is, volhouden daar waar zelfs mijn lichaam stopt, dit alles om met verve uit te dragen wat ik voel en bedoel.
Verantwoordelijkheid nemen voor alles wat er op je pad komt.
Daar heb ik mijn meest kwetsbare kant voor aan u laten zien, zodat we het samen misschien anders kunnen doen , met dieren, met onszelf, met kinderen, met elkaar, maar bovenal met onszelf.
Liefde is een werkwoord, elk moment opnieuw, ook ik word wel eens dol van mijn honden als ze enthousiast blijven blaffen, en weer de vuilniszak open hebben getrokken, ik ben het schoonmaken opruimen, de stront van de paarden, best wel eens helemaal zat.
Ik heb alleen allang geleden geleerd dat alles een prijs heeft, zelfs liefde, stil zijn als je wilt schelden, weglopen als je wilt slaan, vasthouden als je weg wilt lopen, het is de prijs van het leven, en we noemen het zelfbeheersing.
Da

Browse meer video's