Search
Library
Log in
Dailymotion does not manually select the videos appearing on the Topics page, they are generated by an algorithm. If you think a video is in an inappropriate Topic, report it to us

Arte

Watch fullscreen
3 years ago

Ftesë në 5, 2019 e artë e Klaudias, Ildës & Françeskës, 12 Dhjetor 2019, Pjesa 2

Top Channel Albania
Top Channel Albania
Tema: Klaudja, Ilda dhe Françeska: Ambiciet për 2020-ën pas një viti të suksesshëm që iu dhuroi kontrata, tituj dhe eksperienca ndërkombëtare.
Te ftuar: Klaudja Kalia, Françeska Muço, Ilda Lelo

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#FteseNe5 #TopChannel
See more about