ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

@info1000
Ο ΝΕΟΛΟΓΟΣ εκδίδεται από το 2005, είναι εβδομαδιαία εφημερίδα, (Free Press) τυπώνεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας IRIS σε 7.500 φύλλα και κυκλοφορεί μέσω 185 επιλεγμένων σημείων –stands, αποβάθρες Προαστιακού Παλλήνης, Κάντζας & Κορωπίου καθώς και σε κεντρικά και συνοικιακά εμπορικά καταστήματα- στις πόλεις Παλλήνη, Γέρακα, Γλυκά Νερά, Παιανία, Σπάτα, Πικέρμι & Ανθούσα.

 Το σχήμα της εφημερίδας είναι 29,0 Χ 42,0 cm, η διάσταση της σελίδας 26,50 cm Χ 39,00 cm, το χαρτί εκτύπωσης 52 gr/m2 και ο αριθμός σελίδων της εφημερίδας είναι 24 ή 32.

 Η εκδοτική φυσιογνωμία του ΝΕΟΛΟΓΟΥ είναι αυστηρά προσδιορισμένη στην αναζήτηση, καταγραφή και ανάδειξη τοπικών ζητημάτων με κοινωνικό, οικονομικό, αυτοδιοικητικό χαρακτήρα. Το μετριοπαθές ύφος της εφημερίδας και τα αξιολογικά κριτήρια της στην προσέγγιση και ανάδειξη των θεματικών της στόχων, την έχουν αναδείξει σε αξιόπιστο μέσον έγκυρης ενημέρωσης.

 Ο ΝΕΟΛΟΓΟΣ είναι η μόνη τοπική εφημερίδα που εκδίδεται με έδρα Δήμο Παλλήνης. (Δημοτικές ενότητες: Γέρακας, Παλλήνη και Ανθούσα).

 Ο ηλεκτρονικός ΝΕΟΛΟΓΟΣ παρέχει καθημερινή ενημέρωση μέσω της διεύθυνσης www.neologosattikis.gr

 Τα γραφεία της εφημερίδας είναι στην Παλλήνη, Λεωφόρο Μαραθώνος 62 και η ηλεκτρονική διεύθυνσή της info@neologosattikis.gr