5PyetjetNgaBabaramo

@YplKgJ95Y92FkZR
3 followers
0 following
0:16
5 Pyetjet nga Babaramo sot ora 20:55 në Report Tv
3 years ago
0:16
5 Pyetjet nga Babaramo sot ora 20:55 në Report Tv
3 years ago
1:28:17
5 Pyetje nga Babaramo -1.Kodi,lufte nervash 2.Gara e premtimeve 3.Vetvendosja në Tiranë
3 years ago
0:16
5 Pyetjet nga Babaramo sot ora 20:55 në Report Tv
3 years ago
1:29:31
5 Pyetje nga Babaramo Te ftuar Oerd Bykykbashi dhe Shpëtim Idrizi.Truku i listave dhe çeshtja detit
3 years ago
0:16
5 Pyetjet nga Babaramo sot ora 20:55 në Report Tv
3 years ago
1:27:11
5 Pyetje nga Babaramo - 1.Largimet para zgjedhjeve 2.Negociatat e veshtira me Serbine
3 years ago
0:16
5 Pyetjet nga Babaramo sot ora 20:55 në Report Tv
3 years ago
1:15:39
5 Pyetje nga Babaramo - 1.Në pritje të prillit 2021 2.Stinë negociatash me Serbinë
3 years ago
0:16
5 Pyetjet nga Babaramo sot ora 20:55 në Report Tv
3 years ago
1:19:01
5 Pyetjet nga Babaramo-1.Përmasat e pandemisë. 2.Pasojat e marrëveshjes me Serbinë
4 years ago
0:16
5 Pyetjet nga Babaramo sot ora 20:55 në Report Tv
4 years ago
1:19:31
5 Pyetje nga Babaramo - 1.A do të ketë marrëveshje të re? 2.Çelësi i Vardarit
4 years ago
0:16
5 Pyetjet nga Babaramo sot ora 20:55 në Report Tv
4 years ago
1:27:08
5 Pyetje nga Babaramo - A u prish marrëveshja PS-PD,akuza për Thaçi apo për UÇK
4 years ago
0:16
5 Pyetjet nga Babaramo sot ora 20:55 në Report Tv
4 years ago
1:22:39
5 pyetjet nga Babaramo - Koalicionet në Tiranë, rikthimi i virusit dhe shkëmbimi i territoreve
4 years ago
2:24
Profesor Andi Koraqi thotë se Covid-19 ka pësuar 40 mutacione
4 years ago
0:42
Ish shefja e programit shqip në RFI kërkon dorëheqjen e ambasadorit të Kosovës
4 years ago
1:22
Monika Kryemadhi thotë se sistemi elektoral duhet të ndryshojë me referendum
4 years ago
0:16
5 Pyetjet nga Babaramo sot ora 20:55 në Report Tv
4 years ago
1:43
5 Pyetjet nga Babaramo - Bylykbashi tregon presionin që bëri sekretari Pompeo për reformën
4 years ago
2:25
5 Pyetjet nga Babaramo - Bylykbashi shpjegon pse Rama kërkon të shmang koalicionet elektorale
4 years ago
1:17:37
5 Pyetjet nga Babaramo - Reforma pezull dhe 27 qershori i Çamërisë
4 years ago
4:12
Alket Veliu tregon si kanë bashkëpunuar grekët me Nazismin gjatë luftës së dytë botërore
4 years ago
0:16
5 Pyetjet nga Babaramo sot ora 20:55 në Report Tv
4 years ago
1:24:14
Pas zgjedhjeve në Serbi dhe para zgjedhjeve ne Shqipëri
4 years ago
3:57
Ditmir Bushati pohon se ka dijeni për lobim me fonde publike të kosovës
4 years ago
4:37
Ditmir Bushati shprehet se Serbia i ka përçarë shqiptarët gjatë 2 viteve te fundit
4 years ago
2:28
Ditmir Bushati i konsideron zgjedhjet në serbi larg të qenit demokratike
4 years ago