ArmendShabaniOfficial

@JJ7S0JkVn64g4jU
4:09
Armend Shabani - Kush po vjen me temena
6 years ago
4:12
Armend Shabani - Miqt e ri
6 years ago
2:51
Armend Shabani - Vallja e Rugoves
6 years ago
3:41
Armend Shabani - Luje vallen
6 years ago
3:11
Armend Shabani - Papuqe gucci
6 years ago
2:09
Armend Shabani - Hajde halla e madhe
6 years ago
1:47
Armend Shabani - Fluturo pellumb
6 years ago
3:29
Armend Shabani - Kendohet kenga tallava
6 years ago
2:38
Armend Shabani ft Besart Halimi - Me havera
6 years ago
2:34
Armend Shabani ft. Adelina Spahia - Xherdanin e dashurise
6 years ago
2:34
Armend Shabani ft. Adelina Spahia - Xherdanin e dashurise
6 years ago
2:40
Armend Shabani & Vedat Maxhuni
7 years ago
27:44
Armend Shabani & Luki Live
7 years ago
2:44
Armend Shabani dhe Kristalët--Trathtare
8 years ago
3:00
Armend Shabani me Astrit Fetahaj Live
9 years ago
9:52
Armen Shabani dhe Astrit Fetahaj Live ...
9 years ago
3:44
Armend Shabani&Astrit Fetahaj
9 years ago
5:32
Armend Shabani Era sa herë fryn Live
9 years ago
3:50
Armend Shabani Nuk besoj në dashuri Live
9 years ago
4:10
Armend Shabani Xhamadani Live
9 years ago
9:04
Armend shabani&Lendita Kondirolli
9 years ago
3:15
Armend Shabani Luni motra luni bija Live
9 years ago
3:00
Armend Shabani Kujt i paske ngja Live
9 years ago
2:45
Armend Shabani Sonte është nata jote Live
9 years ago
2:45
Armend Shabani Maturant Live
9 years ago
2:20
Armend Shabani po bojm lum e mashallah Live
9 years ago
2:15
Armend Shabani Djal hasret Live
9 years ago
2:05
Armend Shabani Hajde shoto mashallah Live
9 years ago
3:07
01 Armend Shabani Mesazhi Live
9 years ago
2:44
02 Armend Shabani Oj Lulie pëllumb i bardhë Live
9 years ago