Channel One Albania

@HeRyZBozUebAWum
64 followers
0 following
2:04
Channel One - Regjistri për sëmundjet kancerogjene
4 years ago
2:14
Channel One - Gjuha diskriminuese ndaj grave
4 years ago
2:48
Channel One - Situata në Shqipëri, qytetarët e shohin zgjidhjen te ndërkombëtarët
5 years ago
1:28
Channel One - Raporti i eurobarometrit, si e shohin ekspertët
5 years ago
3:35
Channel One - Angazhimi i grave dhe vajzave me pune artizanale
5 years ago
3:23
Channel One - Instrumentet muzikore
5 years ago
4:39
Channel One - Trafikimi i qenieve njerëzore
5 years ago
3:49
Channel One - Ndotja akustike
5 years ago
3:53
Channel One - Menaxhimi i burimeve natyrore
5 years ago
1:22:44
Aktualitet - Pikëpyetjet dhe avantazhet e turizmit shqiptar
5 years ago
1:39:27
Debati në Channel One - Si funksionoi media gjatë këtij sezoni politik
5 years ago
1:22:58
Aktualitet - Dilemat e librave nga diktatura
5 years ago
1:43:17
Debati në Channel One - Beteja e fundit për Teatrin
5 years ago
2:22:17
Debati në Channel One - Isuf Kalo, mjeku i pacientit Enver Hoxha
5 years ago
1:26:27
Aktualitet - Mbërrijnë tragjeditë nga shpërthimet e bombulave të gazit dhe tërmetet, si të mbrohemi
5 years ago
3:59
Channel One - Rreziku nga bombolat e gazit
5 years ago
3:48
Channel One - Koshat e mbeturinave
5 years ago
1:20:31
Aktualitet - Pronat, kanceri i ekonomisë shqiptare (16 korrik 2019)
5 years ago
24:51
Dosja Investigative - Karburantet shkelin ligjin, shesin gaz për bombulat shtëpiake
5 years ago
16:23
Channel - Situata politike në vend, Gazmend Koduzi i ftuar në Channel One
5 years ago
1:26:17
Aktualitet - Meta "shkarkohet"..."arrestohet" apo rrëzon Edi Ramën
5 years ago
3:23
Channel One - Zjarrfikëset
5 years ago
3:28
Channel One - Kurset e fëmijëve
5 years ago
2:56
Channel One - Trafiku në tiranë
5 years ago
3:30
Channel One - Komuniteti Egjiptian
5 years ago
1:40:38
Debati në Channel One - Protesta e 10-të e opozitës
5 years ago
21:15
Intervista e Mbremjes - I ftuar Arian Galdini
5 years ago
1:41:32
Debati në Channel One - Beteja e fortë e ilir metës
5 years ago
18:09
Intervista e mbrëmjes, i ftuar Kreshnik Collaku (03 korrik2019)
5 years ago
1:44:17
Debati ne Channel One - Zgjedhje pa mundësi zgjedhjeje
5 years ago