Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Ora News - Turizmi malor ndërkufitar

2 days ago1 views

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT
Malet e zonave kufitare të Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë shumë shpejt do të kthehen në destinacion kryesor për shumë pushues që preferojnë turizmin marol.

Bashkia Dibër në bashkëpunim me GIZ , në kuadër të sezonit turistik kanë organizuar aktivitete promovuese për të prezantuar projektin High Scardus Trail që lidh malet në zonat kufitare të Shqipërisë, Maqedonisë dhe Kosovës .

Zv/ ministri i turizmit Hajrulla Çeku ky produkt korrespondon me strategjinë kombëtare të turizmit të Shqipërisë.

High Scardus Trail ka një gjatësi totale prej 495 km dhe përbëhet me 16 etapa kryesore dhe shtigje të shumta lidhëse.

Produkti është rezultat I projektit ?Perspektiva e ardhshme përmes turizmit malor , i zbatuar nga Deutsche Gesellschaft für Zusammenarbeit (GIZ) në emër të Ministrisë Federale Gjermane për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim.
Për më shumë lexoni në:
http://oranews.tv/article/turizmi-malor-nderkufitar

Report this video

Select an issue

Embed the video

Ora News - Turizmi malor ndërkufitar
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x6rvwl5" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above