Buscar
Biblioteca
Iniciar sesión
Ver en pantalla completa
hace 9 años|406 visualizaciones

L´aguait

RTVMallorca
Dimarts dia 7 de juny s’emet un nou capítol del programa L’Aguait presentat per Glòria Franquet, aquesta setmana des del port des de la Fundació Pilar i Joan Miró. El primer reportatge recull la neteja del litoral realitzada pels Escoletes a Son Real, amb motiu del “Clean Up the Med”, una convocatòria internacional de voluntariat per recollir residus del litoral i la mar. A Mallorca hi participaren més de 200 persones entre infants, joves i educadors dels Escoltes de Mallorca i d’Escoltes i Guies de Mallorca, que varen fer net un tram de costa de la Badia d’Alcúdia entre Can Picafort i Son Serra de Marina.
L’altre reportatge mostra l’hort ecològic de la Fundació Pilar i Joan Miró, instal•lat per Gaspar Caballero de Segovia, d’acord amb el seu propi mètode de parades en Crestall. Amb aquesta iniciativa es vol recuperar la relació entre l’hort i l’art que Joan Miró defensava, comparant la tasca de creació artística amb la feina de l’hortolà.
El programa inclou també l’habitual recull de notícies i convocatòries ambientals, així com la secció Ecomania, dedicada aquesta setmana a la tasca educativa de Mallorca Recicla.
El programa vol ser com un aguait, una finestra oberta al medi ambient i la natura de Mallorca. El programa, de mitja hora de durada i presentat per Glòria Franquet, consta de tres reportatges, a més de notícies i consells.