Siau qui sou

hace 13 años
TV Mallorca emet demà la rapsòdia musical de Guillem d’Efak, Siau que sou, un concert celebrat el 12 de febrer al Teatre Municipal de Manacor. Es tracta d’una obra del poeta i músic mallorquí estrenada fa quasi 30 anys i que es va convertir ràpidament en un referent identitari.
El concert va ser interpretat per la Banda de Música de Manacor. Gabriel Oliver i Pere Siquier, director de la banda de música, han impulsat aquesta ‘reestrena’ presentada en dos parts. La primera transcorre a partir de l’eix central de la rapsòdia original, mentre que en la segona s’inclouen altres poemes musicats de l’autor manacorí que acabaran amb una versió del Siau qui sou per a soprano i banda de música.
En el concert hi prendran part també Bartomeu Mestre, com a rapsoda, a més de Maria Rosselló, Biel Majoral, Bettina Lapeyre, Bartomeu Mestre i Delfí Mulet.
Espai documental en el que podrem veure produccions de temàtiques diferents, com El mar de l’home, sèrie de tres capítols dirigida per Baltasar Porcel, India i Nepal, de cinc capítols, o Els Bacardí i la llegenda del rom. Dimecres 21:10 hores.