Oynatıcıya atlaAna içeriğe atla
  • 6 hafta önce
Yeni Adana Stadyumu, 6 Ocak’ta oynanacak Fenerbahçe Samsunspor Turkcell Süper Kupa yarı finali öncesi bakım ve yenileme çalışmalarını tamamladı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, çimlerin yüzde 85 90 oranında iyileştiğini ve maç günü çok daha iyi durumda olacağını belirterek herhangi bir sorun bulunmadığını ifade etti.

Kategori

🗞
Haberler
Döküm
00:00İlk aşamada çimlerin mekanik sistemle delinme işlemini tamamladık.
00:06Hemen akabinde 300 kilogram civarında bir çim hekimimizi tamamladık.
00:11Yine sulama işlemlerimiz, gübreleme işlemlerimiz devam etti bu esnada.
00:16Ancak 100 kilogram civarında yeni bir çim hekimi eksik olan yerlerimize yine yaptık.
00:22Ve şu an itibariyle da gördüğünüz gibi çimlerimizde aşağı yukarı %85-90 oranında bir iyileşme söz konusu.
00:31Yani çimlerimizin 6 Ocak Fenerbahçe Samstor maçına yaklaştığımızda çok daha iyi olacağını düşünüyoruz.
00:39Bir stadyomuzda ultra viole sistemini yani aydınlatma ve ısıtma sistemini devreye aldık.
00:45Gördüğünüz gibi 24 saat boyunca bu sistemle birlikte çimlerimizin daha hızlı çimlenmesini, daha yeşil olmasını ve daha güzel kullanışlı hale gelmesini ve daha canlı olmasını sağlıyoruz.
00:576 Şubat'a geldiğimizde maç günü bugünkü halinden çok daha iyi bir durumda olacağını özellikle Adana'daki spor sever kardeşlerimize,
01:07Fenerbahçe taraftarlarına, Samsun Spor taraftarlarına çok rahatlıkla söyleyebiliriz.
01:12Hiç kimsenin endişelenmesine gerek yok. Tüm teknik ekibimizle birlikte, genç ve spor ilmi dürdüğü ekibimizle birlikte Yeni Adana Stadyumumuzu 6 Ocak Samsun Spor Fenerbahçe maçına hazırlıyoruz.
01:24Tüm Fenerbahçe ve Samsun Spor taraftarlarını, Adana'mızdaki sevgili hemşehrilerimizi Yeni Adana Stadyumuna bekliyoruz.
01:32Büyük bir coşkuyla inşallah maçımızı hep birlikte seyredeceğiz.
Yorumlar

Önerilen