00:00Bu atama ve yer değişikliği, yer değiştirme yönetmeliğindeki bu uygulamayla birlikte hakkaniyet, şeffaf ve kurumsal ihtiyaca uygun hale geldi atamamız.
00:12İkincisi, aile yılımız yılda iki kere eş durumu mazeret atamaları yapılırken artık 12 ayda yani her ay bir mazeret ataması yapmaya başladık ve bu devam edecek.
00:25Üç, 2026 yani önümüzdeki yıl genel atama döneminde zorunla ikinci şart tebligatı gönderilmeyecek.
00:35Dört, Emniyet Genel Müdürlüğü Teşkilat Kanunu'na ilgili çalışıyoruz.
00:41Teşkilatımızın özlemle beklediği bir teşkilat kanunu inşallah hazırlıklarımızı yapacağız ve gazi meclisimizin takdirini arz edeceğiz.
00:53Beş, standart kadro çalışmalarımızı tamamladık.
00:57Ne demek bu standart kadro çalışması?
00:59Bir yönetmelik değişikliği.
01:02Personelimizin her ilde dağılımının dengeli ve verimli istihdam edilmesiyle ilgili bir çalışma.
01:10Altı, arkadaşlar, iki bin yirmi altının on veya en geç on birinci ayında yani Mayıs dönem tayinini yirmi beşte bitireceğiz.
01:21Biz akademimizde mezun olan yeni personelimizde arkadaşlarının yanına, mesajdaşlarının yanına dağıttıktan sonra, atadıktan sonra dört gruplu on iki otuz altı sistemine geçiyoruz.
01:36Daha önce bunu personel eksikliğinden dolayı yapamıyorduk ama bütün hazırlıklarımızı tamamladık.
01:43İnşallah önümüzdeki yıl onuncu ayda veya on birinci ayda bunu tamamlayacağız.
01:49Ve yedi, yine bir çalışmamız var.
01:52İç güvenlik hizmeti yürüten, jandarma, sahil güvenlik ve emniyet hizmetleri sınıfında çalışan.
01:58Yani üç kolluk, bunların aynı görevde bulunan arkadaşlarımızın ücretlerinde bir dengelemeyle ilgili bir çalışmamızı yapıyoruz.
02:10Onu da zamanı geldiği zaman inşallah bunun da gelişmeleri hep birlikte göreceğiz.
Yorumlar