Oynatıcıya atlaAna içeriğe atla
  • 2 hafta önce
Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük yerli dizisi Zerhun yayınlanan 4. bölüm fragmanı ile izle7.com'da...

YARIM KALMIŞ HAYATLAR, UNUTULMAYAN AŞKLAR: “ZERHUN” KANAL 7’DE!

Yaptığı dizilerle izleyicilerin kalbine dokunan Kanal 7, duygusal derinliği yüksek dizisi Zerhun ile ekranlara güçlü bir hikâye taşıyor. Yarım kalmış bir sevdanın ve kayıp yılların izini süren bir adam ile ortadan kaybolan bir kadının öyküsü, izleyicileri ekrana kilitliyor. Zerhun, kalplere dokunan anlatımıyla hafta içi her gün saat 21:15’te Kanal 7 ekranlarında.

Şerzanoğulları, Mardin’in en köklü ve en güçlü aşiretlerinden biridir. Yıllar içinde kazandıkları servet ve nüfuz, onları sadece bölgenin değil, tüm Türkiye’nin dikkat çeken ailelerinden biri haline getirmiştir. Ancak bu imparatorluğun temelinde karanlık sırlar, derin yaralar ve kırılmış hayatlar vardır.
Ailenin büyük oğlu Yaman Şerzanoğulları, babası Şeyhmuz’un aksine adaletli, vicdanlı ve ilkeleri olan bir adamdır. Yaman babasının onaylamadığı bir evlilik yapar ve her şeye sırt çevirir. Fakat babasının baskısı ve oyunları, onun aşkla kurduğu ilk evliliğini elinden alır ve Şeyhmuz’un onayladığı bir evlilik yaptırılır. Aradan geçen yılların ardından, Yaman eski eşinden bir kızının olduğunu öğrenir. Eski aşkının ve kızının peşine düştüğü bu yolculukta yaşanan feci bir kazayla her şey altüst olur. Yaman hafızasını kaybeder, eski eşi Zerhun ortadan kaybolur, kızları Hayat ise bu yıkımın ortasında kalır.

Zerhun’un gizemli kayboluşu, Hayat’ın Şerzanoğulları konağına gelişi ve yıllar boyunca bastırılmış sırların bir bir gün yüzüne çıkması, aile içinde dönüşü olmayan bir süreci başlatır. Her sır yeni bir çatışmayı, her yüzleşme eski bir hatırayı beraberinde getirir.

Geçmişin gölgesinde kalan bir aşk, cevap bekleyen sorular ve sarsılan aile bağları… “Zerhun” hafta içi her gün saat 21:15’te Kanal 7’de!

Döküm
00:00Şirketimizin yönetim kuruluna birini seçilmesi lazım.
00:05Bu süreci emrinin yürütmesini istiyorum.
00:09Sen gerçekten onca işin altından kalkabileceğimi düşünüyor musun?
00:13Şükür ki bana yardım edecek bir ablam var.
00:16Şeyh Buzköy bir canavarla savaşamam.
00:18Onunla da baş edebilecek tek bir kişi var.
00:21Bence ona gitmelisin sen.
00:23Bir güç varsa o da benim güçüm.
00:26Sen her sabah böyle yeni bir sürprizle mi geleceksin ablacığım?
00:30Sofraya aileden olanlar oturabilir.
00:33Söyle bakalım, annen kimseler?
00:35Gelin üstüme teyze, korkuyorum.
00:38Artık hayat seninle vakıf geçirecek.
00:41Kızımı alıp götürdüler komiserim. Şerzan oğulları yaptı.
00:45Şerzan oğulları?
00:46Kızı elimizde ağam.
00:48Biz bulamasak bile o kendi gelecektir.
İlk yorumu siz yapın
Yorumunuzu ekleyin

Önerilen