00:00Tebrik edelim tabii Gözsepe mağlubiyetinden sonra çarşamba bu maç çok önemliydi bundan sonraki haftalar adına.
00:07Eksikler var mıydı? Var ama bazen 3 gün önce eksik yoktu Beşiktaş takımda ama bir mağlubiyet aldı deplasmandan.
00:14Dolayısıyla onu çok ön planda tutmak istemem ama Anadolu takımlarında hani bırak 3 eksi, 1 eksik bile takımı etkiler mi etkiler onu gördük Kayseri Spor'da.
00:24Rafa'nın gecesi oldu. Rafa bugün şunu bir kere daha gösterdi yani Rafa'nın oynayacağı en etkili mevki forvet arkası.
00:34Burada oynadığı zaman o geçişi, rakip cezasına girişi, gol vuruşuyla bu takımın en etkili oyuncusunu biz aslında bundan önceki haftalarda da söyledik ama
00:42geçen hafta bazen kenarda oynadı, işte Alanya'da kenarda oynadı, vücut dili çok sağlıklı değildi.
00:49Bugün itibariyle biraz daha böyle kendine gelmiş, attığı golle de bence moral ve motivasyonunu çok yukarı çıkardığını düşünüyorum.
00:58Devremi tebrik edelim. İlk maç, ilk maçlar hep zordur ama senin de ifade ettiğin gibi oynadığı süreç içerisinde maksimum seviyede etkili olmaya çalıştı.
01:09Yeni kariyerinde başarılar dileyelim. Bu uzun bir kariyer olsun onun için inşallah.
01:14Çünkü rekabetçi bir takımın oyuncusu olacak. Özellikle kenarda Beşiktaş'ın bir dönem yoktu ama bugün itibariyle çok kenar oyuncusu var.
01:23Dolayısıyla bu rekabet içerisinde hem yarışacak hem de gelişecek.
01:27Zorlayabilir mi hocam ilk 11'i? Zorlayabilir mi ilk 11'i? Bu performansını ne diyorsunuz? Zaman zaman görebilir mi?
01:31Şimdi tabii çok genç oyuncu ilk maç üzerinden bir maç üzerinden değerlendirirsek biraz hayal yapmıştı ama kumaşında var bir şeyleri var.
01:40Önemli olan tabii bu tür oyuncuları takım içerisinde hani oturmuş iskeleti oturmuş kadro içerisinde değerlendirmek daha doğru olur.
01:47Beşiktaş da bu konuda hani oyun arıyor ya ne oynayacağını arayan bir Beşiktaş içerisinde bugün çok sırıtmadı.
01:53Onu çok net söyleyebilirim. Dolayısıyla performansı da kötü değildi.
01:58Ama bundan sonraki haftalara bakmak lazım.
02:02Orta saha hep söylüyorum önemlidir. Beşiktaş'ın ideal orta sahası Orkun, Orkun, Endidi ve Rafa.
02:09Tabii Orkun ve Endidi'nin dönmesi avantaj mı? Avantaj.
02:13Çünkü onların muadil oyuncusu yok Beşiktaş'ta.
02:16Yani onlara bir şey olduğu zaman Beşiktaş orada ciddi sıkıntı yaşayacak gibi görünüyor.
02:20İşte devre arasına kadar en azından sakatsız giderseler devre arasında oraya muhakkak ki takviye yapacaktır Beşiktaş diye düşünüyorum.
02:26Rashica ve Svensson çok uzun zamandır yer bulamamasına rağmen bugün sırıtmadılar, iştahlıydılar.
02:34Ama tabii bu maçta çok gerçekçi analiz etme adına bize sıkıntılar yaratabilir.
02:41Evet maç kazanıldı ama bu maç üzerinden de ya biz çok iyi oynadık, dört hafta gidersek de çok kendimizi kandırmış oluruz.
02:48Ama bugün kazanılması gerekiyordu Beşiktaş adına.
02:51Niye? Çünkü bir hafta önce kaybetmişim, beş haftalık periyodda iki mağlubiyetim var.
02:56Dolayısıyla rakibin devamlı kazandığı periyodda kopmama adına bu maç çok değerli, çok kıymetliydi.
03:01Ben oyuna bakmam bugün itibariyle kazanmak.
03:04Evet Beşiktaş kazandı.
03:05En azından hafta sonuna biraz daha morali girecek.
İlk yorumu siz yapın