Oynatıcıya atlaAna içeriğe atla
  • 1 yıl önce
Kayseri’nin Talas ilçesindeki Su Medeniyetleri Galerisi’ni ziyaret edenler, sıcak havada 37 kilometre uzaklıktaki Erciyes Dağı’ndan gelen su ile serinliyor.

Kategori

🏖
Seyahat
Döküm
00:00Kayseri'de sıcak havada bunalanlar, Erciyes Dağı'nın eteklerinden gelen buz gibi sularla serinliyorlar.
00:11Kayseri'nin Talas ilçesindeki Su Medeniyetleri Galerisi'ni ziyaret edenler, sıcak havada 37 km uzaklıktaki Erciyes Dağı'ndan gelen suyla serinliyor.
00:21İçinde suya dair çok sayıda obje, fotoğraf, metin ve malzemelerin yer aldığı 1000 m²'lik alanın yaz aylarında sıcaklığı 21°C oluyor.
00:31Açıldığı günden bu yana 107.000 kişiyi ağırlayan Su Medeniyetleri Galerisi, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini topluyor.
00:39Çok sayıda kişinin ziyaret ettiği galeriyi görmek isteyenler, 37 km uzaklıktaki Erciyes Dağı'ndan gelen suyla serinlemenin keyfini yaşıyor.
00:51İzlediğiniz için teşekkür ederim.
İlk yorumu siz yapın
Yorumunuzu ekleyin

Önerilen