Oynatıcıya atlaAna içeriğe atla
  • 1 yıl önce
Yozgat'ın Yerköy ilçesine bağlı Saray köyünde çiftçilerin hububatını alan şahıslar ödeme yapmadan kayıplara karıştı. Mağdur olan çiftçiler suç duyurusunda bulundu.
HABER: SEYFİ ÇELİKKAYA
(YOZGAT) - Yozgat'ın Yerköy ilçesine bağlı Saray köyüne gelerek çiftçinin hububatını alan şahısların ödeme yapmadan kayıplara karıştığı ileri sürüldü. Mağdur olan 66 çiftçi, dolandırıldıklarını belirterek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Çiftçiler, köyde bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi'nin bu yıl alım yapmayarak diğer ofislere yönlendirmesi nedeniyle de mağdur olduklarını ifade etti.
Yozgat'ta bu yıl kuraklık, dolu, aşırı sıcaklar nedeniyle zor günler yaşayan ve hasada erken başlamak zorunda kalan çiftçi, TMO'nun alımlara geç başlaması, bazı silolarda alım yapılmaması gibi sorunlarla boğuşurken bir darbeyi de dolandırıcılardan yedi.

hbrlr1.com/cbbfyllikckckl

Kategori

🗞
Haberler
İlk yorumu siz yapın
Yorumunuzu ekleyin

Önerilen