Oynatıcıya atlaAna içeriğe atlaAltbilgiye atla
  • 12.07.2024
Zonguldak'ın Devrek ilçesinde iki yıl önce apartman yöneticisini yaralayıp eşi Hacer Alkan'ı da boğazını keserek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan sanığa 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimi uygulanarak toplamda 28 yıl 4 ay hapis cezası verildi.
Komşusunu öldüren, eşini de yaralayan sanığa 28 yıl hapis cezası
Komşusunu öldüren sanığa 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimi
ZONGULDAK -
2022 yılın Ağustos ayında İsmetpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Mert Serkan Lülleci isimli şahıs aidat ve komşuluk ilişkileri nedeniyle husumetli olduğu apartman yöneticisi Aydın Alkan'ı bıçakla yaralarken, eşi Hacer Alkan'ı da boğazını keserek öldürdü.
Olay sonrası polis ekiplerinin kıskıvrak yakaladığı Mert Serkan Lülleci tutuklanırken, azmettirmekle suçlanan babası İsmail Lülleci tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Baba ile oğluna 'kasten öldürme ve öldürmeye teşebbüs' suçlamalarıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

hbrlr1.com/cbwcidctkckckl

Kategori

🗞
Haberler
Döküm
00:00Yirmi dört, yirmi dört.
00:30Yirmi dört.
01:00Yirmi dört.
01:30Yirmi dört, yirmi dört.
02:00Yirmi dört, yirmi dört.
02:07Hastanede.
02:20Herkese hoş geldin.
02:30Hoş geldiniz.
03:00Hocam.
03:30Ne diyorsunuz ya?
03:35Düşün, düşün, düşün.
03:46Oğlum dur, dur, dur.
04:00Yirmi dört.
04:05Ambulans da bakacağız ondan sonra bakacağız.
04:30Abone olmayı unutmayın.

Önerilen