Video: Juontaja saa fanit sekoamaan poseeraamalla virkatulla mekolla ilman mitään alla

  • last month


Brittiläinen juontaja Amanda Holden aiheutti todellisen kohun sosiaalisessa mediassa jakamalla rohkean videon Instagram-tilillään.

Videossa 53-vuotias Amanda esiintyy pukeutuneena valkoiseen, täysin reikäiseen virkkausmekkoon, ilmeisesti ilman mitään alla, mainostaakseen uutta ohjelmaansa Britannian Netflixissä.

Viettelevällä poseerauksella, joka korosti hänen kauneuttaan, iloisuuttaan ja rohkeuttaan, Amanda sai seuraajansa hurmokseen. Mekko, joka paljasti hänen siluettinsa provosoivalla tavalla, nousi nopeasti fanien ja seuraajien keskuudessa puhutuimmaksi aiheeksi.

"Upea kuten aina, Amanda!" kirjoitti yksi seuraaja. "Olet itsevarmuuden ja tyylin inspiraatio!" ylisti toinen. Kommentit jatkuivat ylistävällä tulvalla, korostaen juontajan rohkeutta ja viehätystä.

Video, joka oli strategia uuden ohjelman promoamiseksi, osoittaa, että Amanda Holden osaa yhä vangita yleisönsä huomion ja kiintymyksen. 53-vuotiaana juontaja osoittaa, että ikä on vain numero, kun on kyse itsevarmuuden ja tyylin esittelystä.

Tällä liikkeellä Amanda ei vain saanut lisää huomiota Netflix-työlleen, vaan myös vahvisti asemansa yhtenä Britannian television rakastetuimmista ja puhutuimmista persoonista.

Kuva ja video: Instagram @noholdenback.

Recommended