Video: Pluskoko malli poseeraa bikineissä ja ilmoittaa: “Elän parasta elämääni

  • last month


Pluskoko malli Olivia hurmasi seuraajansa jakamalla kuvia, joissa hän esiintyy kauniissa punaisissa bikineissä ja lähettää viestin kehopositiivisuudesta muille naisille.

"Naiset kaikissa muodoissa ja ko'oissa (erityisesti isommat tytöt), tässä on ystävällinen muistutus käyttää niitä bikinejä! Jumala siunatkoon meitä, on kesä (Pauly D:n äänellä) ja aiomme nauttia siitä täysillä tänä vuonna!", hän kirjoitti.

Toisessa postauksessa hän kertoi hieman matkastaan epävarmuuksiensa kanssa. "Olen kyllästynyt noihin pirun epävarmuuksiin ja aion viettää tämän kesän parasta elämääni tässä kehossa!", Olivia totesi.

"Olen viettänyt monta kesää vihaten itseäni, koska en voinut näyttää muilta bikinitytöiltä. Minulla ei kirjaimellisesti ole koskaan ollut litteää vatsaa ja minut on opetettu uskomaan, että tarvitsisin sen bikinejä varten", hän jatkoi.

"Mutta tyttö, katso minua nyt! Rokkaan bikinejä omenanmuotoisella vartalolla ja otan aurinkoa ystävieni kanssa! Bikinejä käyttäminen voi tuntua pelottavalta aluksi, mutta kun olet laittanut ne päälle, ymmärrät todella olevasi upea, ja se on mahtavaa. Kaikki kehot ovat bikinikehoja!", malli päätti.

Kommentteihin hän sai paljon kehuja. "Täydellinen ajattelutapa", totesi yksi Instagram-käyttäjä. "Älä koskaan tunne epävarmuutta, olet uskomattoman kaunis", kommentoi toinen. "Ah, toivon sinulle paljon hauskaa ja rentoutumista!", kirjoitti kolmas nettikävijä.

Kuva ja video: Reproduktiot/Instagram @oliviasworld95

Recommended