Brittiläinen juontaja esittelee kurvejaan nahkahousuissa BBC:n studioissa

  • last month


Brittiläinen Carol Vorderman, joka tunnetaan ohjelman "Countdown" juontajana ja nykyisin poliittisena aktivistina, ei jättänyt paljon mielikuvituksen varaan puristautuessaan tiukkoihin nahkahousuihin ennen esiintymistään BBC:n ohjelmassa "Have I Got News For You".

63-vuotias Carol ei jätä viikkoakaan väliin päivittämättä uskollisia seuraajiaan huikeilla kuvilla. Tänä torstaina (6.) hän ei jälleen kerran pettänyt, esittäen näyttävän asukokonaisuuden, joka sai katsojat huokailemaan ihastuksesta, kun hän oli matkalla satiiriohjelman kuvauksiin.

Kahden lapsen äiti näytti sensaatiomaiselta esitellessään kurvejaan nahkahousuissa, jotka hän yhdisti mustaan toppiin, joka korosti hänen vartaloaan. Hänen paidassaan luki "Vaalit ovat kuuma asia", ja hän poseerasi BBC:n toimistoilla.

Carol täydensi asuaan valkoisella trenssitakilla ja suurilla merkkiaurinkolaseilla. Hänen kultaiset hiuksensa oli muotoiltu löysiksi laineiksi, jotka valuivat hänen hartioilleen, ja hän viimeisteli tyylinsä mustilla korkokengillä.

Kuvat ja video: Instagram @carolvorders