Video: Kurvikas malli yllättää fanit yrittäessään tasapainottaa pulloa

  • last month


Ontariosta, Kanadasta kotoisin oleva malli Steph Oshiri on kuuluisa kepposistaan seuraajilleen, ja nyt hän yritti tasapainottaa pullon jättäen fanit hämmästyneiksi.

Steph Oshiri, tunnettu 55 tuuman lantiostaan, sai fanien haasteen yrittää kääntää pulloja sen jälkeen, kun hän oli myöntänyt pystyvänsä tekemään temppuja valtavalla etumuksellaan.

Steph Oshiri, joka julkaisee sisältöä nimellä @stephoshirii, julkaisee säännöllisesti videoita valtavasta takapuolestaan. 29-vuotias malli Ontariosta, Kanadasta, tienaa omaisuuden sosiaalisessa mediassa esitellen kurvikasta vartaloaan.

Tähti on jo tullut viraaliksi myönnettyään, että hänen kurvinsa ovat enemmän kuin vain kauniita katseltaviksi. Hän väittää voivansa piilottaa useita esineitä ilman, että kukaan huomaa.

Videolla, joka on saanut yli 1900 tykkäystä, malli nähdään kumartuneena punaisessa mekossa tasapainottamassa puoliksi täytettyä vesipulloa selässään. "Selvä. Kokeile nyt pulloa. Käännä se. Voitko kääntää pullon?" hänen ystävänsä sanoi kameran takaa.

Steph yritti kääntää sitä liikuttamalla lantiotaan ylös ja alas, mikä sai pullon lentämään. Useiden yritysten jälkeen hän myönsi tappionsa. Instagram-käyttäjät olivat kuitenkin edelleen hämmästyneitä esityksestä.

Kuvat ja video: Instagram @stephoshiri. Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla ja toimitus on tarkistanut sen.

Recommended