Love Island -tähdet varastivat jälleen huomion paljastavalla valkoisella virkatussa minimekossa

  • 2 months ago


Love Island -tähti Maya Jama loisti jälleen esiintyen valkoisessa virkatussa minimekossa uuden sarjan ensimmäisessä jaksossa. Vaikka huomion olisi pitänyt keskittyä kilpailijoihin, erityisesti Joey Essexin saapuessa kartanoon, Maya veti katseet puoleensa.

Maya Jama, tunnettu vaikuttavista muotivalinnoistaan Love Islandilla, ei pettänyt tälläkään kertaa. Hänellä oli yllään brittiläis-ghanalaista Korlekie-merkkiä edustava valkoinen virkattu minimekko, erityisesti 'Otufu'-malli, joka on räätälöity ja saatavilla merkin verkkosivuilla hintaan £464. Fanit ylistivät nopeasti Mayan valintaa sosiaalisessa mediassa, ja yksi kommentoi: "Uskomaton, haluaisin vain ostaa mekon", kun taas toinen kirjoitti: "Hän näyttää uskomattomalta siinä. Teit todella hyvin."

Virkkausmekon lisäksi Maya esitteli myös muotisuunnittelija Genevieve Devinen luoman räätälöidyn nahkamekon, jonka kuvat Devine jakoi Instagram-tarinoissaan. Devinen työ tunnetaan siitä, että hän pelastaa ja juhlii löydettyjen materiaalien menneisyyttä, muotoilemalla ne uusiksi kiehtoviksi esineiksi, yhdistäen konseptuaalisen uudelleenkuvittelun, huolellisen käsityön ja hienot yksityiskohdat.

Ei ole ensimmäinen kerta, kun Maya Jama tekee vaikutuksen muotivalinnoillaan Love Islandilla. Viime vuoden näytöksessä hän valitsi upeita asuja, mukaan lukien sinisen Balmain-mekon leikkauksilla ja Jean Paul Gaultierin vuoden 1999 kokoelmasta peräisin olevan mekon sarjan ensimmäisessä 'Aftersun'-ohjelmassa.

Huomiota herättävän läsnäolonsa ja rohkeiden muotivalintojensa ansiosta Maya Jama on edelleen keskeinen ja tyylikäs hahmo Love Islandin näyttämöllä.

Kuvat ja videot: Instagram @mayajama

Recommended