"Ensitreffit alttarilla" tähti Adrienne Naylor jakaa rehellisen kuvan vartalostaan lomalla

  • last month


"Ensitreffit alttarilla" -tähti Adrienne Naylor, 27, jakoi rehellisen kuvan bikinivartalostaan lomalla Antiguassa, korostaen eroa muokattujen ja aitojen kuvien välillä.

Naylor julkaisi Instagramissa kaksi vierekkäistä kuvaa: toinen muokattu näyttämään erittäin hoikalta ja kiinteältä, ja toinen, jossa hän on hieman kurvikkaampi, sanoilla "julkaistu vs. poistettu".

Kuvatekstissä hän selitti jakamisen motivaation. "Viikon poseerauskuvien jälkeen muista, että ihmiset sosiaalisessa mediassa ottavat satoja kuvia ja valitsevat parhaat julkaistavaksi. Ja jopa parhaat kuvat ovat muokattuja", Naylor kirjoitti.

"Nämä ovat kaksi kuvaa kamerani rullasta. Yksi, jonka olisin poistanut, ja toinen, joka päätyisi suosikkialbumiini. Joten jos istut kotona vertaillen itseäsi ihmisiin tänä loma-aikana, muista: ihon tekstuuri, vatsa, selluliitti, hiukset, arvet, OVAT NORMAALEJA", hän lisäsi.

Julkaisun jälkeen monet hänen seuraajistaan reagoivat nopeasti positiivisilla kommenteilla.

"Olen todella iloinen, että teet tämän epävarmoille nuorille, joita sosiaalinen media on luonut", sanoi yksi seuraaja.

Toinen kommentoi: "Rakastan tätä, se antaa naisille voimaa tuntea olonsa turvalliseksi omassa ihossaan."

Kolmas seuraaja lisäsi: "On niin virkistävää nähdä kaunis nuori nainen ylpeänä näyttämässä vartaloaan sellaisena kuin se todella on. Olet upea esimerkki monille nuorille, jotka ovat niin epävarmoja vartaloistaan."

Kuvat ja video: Instagram @adriennenaylor.

Recommended