Katso Gina Stewartin oikea versio, joka ansaitsee 40 000 puntaa itsestään tehdyllä tekoälyversiolla

  • 21 days ago


Gina Stewart, tunnettu nimellä "maailman kuumin mummo", paljasti äskettäin ansainneensa 40 000 puntaa käyttämällä tekoälyä (AI) itsestään, joka näyttää puolet hänen iästään.

53-vuotias australialainen malli jakoi, että vaikka hän aluksi pelkäsi, että tekoäly voisi vahingoittaa hänen brändiään, tämä innovaatio on ollut tuottoisampaa kuin koskaan.

Stewart vertasi digitaalisesti luotuja kuviaan Marvelin supersankareihin, kuten Hämähäkkimieheen tai Mustaan Leskeen, ja totesi, että vastaanotto on ollut äärimmäisen positiivinen. Hän korosti, että kuten ihmiset rakastavat näitä kuvitteellisia supersankareita, he myös ihastuvat hänen tekoälyversioonsa, saaden vain kehuja ja rakkautta sosiaalisessa mediassa.

Gina sai huomiota vuonna 2018 osallistuessaan Maxim-mallikilpailuun kerätäkseen varoja ystävälleen, joka sai aivohalvauksen, mikä johti hänet Maxim Australia Hot 100 -listalle samana vuonna. Viimeisten viiden kuukauden aikana hän on käyttänyt 28-vuotiasta digitaalista klooniaan myydäkseen sisältöä, saaden monet ideansa ollessaan suihkussa.

Kannustaen muita naisia omaksumaan tekoälyn, Stewart mainitsi nähneensä todellisten mallien, kuten kansainvälisen mallin Alexa Collinsin, omaksuvan teknologian. Hän näkee tämän mahdollisuutena luoda avatar itsestään, digitaalinen käyntikortti. Gina paljasti, että hän ansaitsee 10 000 dollaria (noin 8 000 puntaa) kuukaudessa käyttämällä tekoälymalliaan sekä oikeita kuvia itsestään alustalla.

Lähde: Daily Star. Kuva ja video: Instagram @ginastewartofficialRecommended