Brittiläinen juontaja Amanda Holden oli vähällä paljastaa enemmän kuin odotti tuoreimmalla Instagram-videollaan.

  • last month


Holden, tunnettu tuomarina ohjelmassa "Britain's Got Talent" ja televisiojuontaja, on herättänyt huomiota sosiaalisessa mediassa uudella ulkonäöllään.

53-vuotias Holden esitteli tyylikkyyttään keltaisessa topissa ja hameessa, jotka täydensi korkeat, tyylikkäät korkokengät tuoreessa Instagram-julkaisussaan.

Julkaistussa videossa Amanda näyttää yllättyvän kamerasta samalla kun kirjoittaa näppäimistöllä, kumartuen eteenpäin niin, että oli vähällä paljastaa enemmän kuin oli tarkoitus. Nopeasti tilanteen halliten hän nousi ylös ja esitteli asunsa.

Hymyillen hän selitti seuraajilleen, että asu oli Essentiel-merkkinen ja neuvoi ostamaan kokoa pienemmän kuin tavallisesti, sillä vaatteet olivat kokoa suurempia. Amanda korosti vaatteiden käytännöllisyyttä ja mukavuutta, mikä tekee niistä ihanteelliset matkalle, erityisesti koska ne eivät rypisty helposti.

Julkaisu keräsi nopeasti positiivisia reaktioita yli 2,1 miljoonalta seuraajalta, jotka kehuivat runsaasti juontajan säteilevää tyyliä, täydellistä aurinkoiseen päivään.

Kuva ja video: Instagram @noholdenback

Recommended