Yksinkertainen muutos ruokavaliossa johti kanadalaisen mallin mittojen ja tulon merkittävään kasvuun

  • last month
Ontariosta, Kanadasta kotoisin oleva malli ja kehonpositiivisuuden vaikuttaja Steph Oshiri on tullut miljonääriksi näyttämällä muodokkaita kurvejaan internetissä, ja hän on äskettäin ostanut ensimmäisen kotinsa ansiosta, jonka hän on hankkinut rohkealla työllään verkossa.

Kuitenkin ruokavalion muutos sai hänet huomaamaan merkittävän kasvun sekä mitoissaan että tuloissaan.

Äskettäin julkaistussa videossa, joka on kerännyt yli 3 000 katselukertaa, Steph esiintyy mustissa leggingseissä näyttäen "pienen ruokavaliomuutoksen" tulokset. Malli kertoo lisänneensä proteiinin saantiaan noin 200 grammaan päivässä, mikä hänen mukaansa on vaikuttanut huomattavasti.

"Aloin syödä paljon proteiinia ja anna minun kertoa, se teki suuren eron... tunnen oloni todella hyväksi", hän selitti hymyillen kameraan.

TikTok-käyttäjien reaktio videolle oli ihailua, monien kehuessa hänen parantuneita kurvejaan. "Pidän sinua kauniina", kommentoi yksi käyttäjistä, heijastellen yleistä yhteisön tunnetta.

Steph on myös jakanut fitness- ja ruokavaliomatkaansa, ja hän on keskustellut vaikeuksista löytää sopivia vaatteita epätavalliselle vartalolleen.

Toisessa videossa, jonka hän julkaisi 196 000 Instagram-seuraajalleen, hän esitti, kuinka vaikeaa oli löytää sopivia farkkuja, mikä korostaa ainutlaatuisten vartalotyyppien kohtaamia haasteita.

Steph Oshirin ura korostaa paitsi hänen taloudellista menestystään ja vaikutusvaltaansa sosiaalisessa mediassa, myös tärkeitä teemoja, kuten kehon hyväksymistä ja todellisuutta, jossa naiset elävät kehotyypeillä, jotka haastavat muodin perinteiset normit.

Kuva ja video: TikTokin uusinta @stephoshirii.


Recommended