Entinen WWE-tähti Mandy Rose vihjaa paluusta kilpailuihin 10 vuotta maailmanmestaruuden jälkeen

  • last month


Entinen WWE-maailmanmestari Mandy Rose on herättänyt mahdollisuuden paluusta kilpailuihin jakamalla ehdottavia kuvia sosiaalisessa mediassa.

33-vuotias tähti haastoi seuraajansa kysymällä, pitäisikö hänen palata kilpailulavoille vuosikymmenen tauon jälkeen.

Mandy, jonka oikea nimi on Amanda Rose Saccomanno, on laajalti tunnettu WWE-urastaan sekä televisiopersoonana ja fitness-asiantuntijana.

Vuonna 2014 hänet kruunattiin World Beauty Fitness ja Fashion Bikini Champion -kilpailun voittajaksi.

Paluuehdotus otettiin vastaan hyvin faneilta, jotka nopeasti ilmaisivat tukensa sosiaalisessa mediassa.

Kommentit kuten "Mandy, olet aina vahva nainen, mutta olet myös suloinen... rakastan sinua Mandy, oma ruusuni" ja "Mene eteenpäin Mandy, minulla on luottamusta sinuun" olivat yleisiä, vaikkakin jotkut ilmaisivat huolensa hänen terveydestään, yksi seuraaja kommentoi, että hän "näyttää liian laihalta".

Mandy Rosen suosio jatkuu korkeana, vaikka hänet erotettiin WWE:stä vuonna 2022 yksityisen sisällön vuotamisen vuoksi. Hän on äskettäin alkanut myydä eBayssa käytettyjä taisteluvarusteitaan, joista esimerkiksi punainen PVC-asu, jota hän käytti NXT Women's Champion -tittelin ottelussa, saavutti merkittäviä summia. Mandy kehotti ostajia arvostamaan ja säilyttämään näitä esineitä muistona hänen "uskomattomasta 413 päivän mestaruuskaudestaan".

Kuvat ja video: Instagram @mandysacs


Recommended