'Todellisen elämän Rapunzel' leikkasi hiuksensa ensimmäistä kertaa 19 vuoteen

  • 2 months ago


Vanessa Rasmusson, tunnettu myös nimellä "todellisen elämän Rapunzel", yllätti seuraajansa leikkaamalla hiuksensa ensimmäistä kertaa 19 vuoteen.

Seitsemänvuotiaana traumaattisen kokemuksen jälkeen Vanessa, nyt 28-vuotias ja asuu Utahissa, Yhdysvalloissa, päätti olla leikkaamatta hiuksiaan koskaan uudestaan ja antoi niiden kasvaa aina pohkeisiinsa asti.

Vuosiensaatossa hänen pitkästä tukastaan tuli osa hänen identiteettiään ja itseluottamuksensa lähde. Kuitenkin äskettäin Vanessa päätti radikaalisti muuttaa ulkonäköään valitsemalla leukapituuden leikkauksen. Hän on kahden lapsen, 4-vuotiaan Rosen ja 2-vuotiaan Jasperin, äiti ja jakaa elämänsä 27-vuotiaan aviomiehensä kanssa.

"Kun olin pieni, leikkasin hiukseni ja vihasin sitä. Lupasin itselleni, etten enää koskaan leikkaisi niitä. Mutta pitkän harkinnan jälkeen tajusin, että oli aika muuttua, että pitkät hiukseni eivät enää palvelleet minua ja aiheuttivat ongelmia elämässäni", Vanessa selittää.

Hän jatkoi: "Halusin, että ihmiset näkisivät minussa muutakin kuin vain hiukseni. Neljän metrin pituinen tukkani sai minut aina erottumaan, mutta en halunnut tulla tunnetuksi pelkästään sen vuoksi."

Vanessa piti leikkauksen salassa, kunnes paljasti uuden ulkonäkönsä 33 000 seuraajalleen TikTokissa, alustalla, jossa hänestä oli tullut sensaatio 'prinsessan lettiensä' ansiosta. "Kerroin vain muutamille ihmisille, mukaan lukien aviomiehelleni, ennen hiusten leikkaamista, koska en halunnut, että kenenkään mielipiteet vaikuttaisivat päätökseeni", hän jakoi.

Vaikka Vanessa pelkäsi menettävänsä seuraajia, muutos vahvisti hänen päätöstään jatkaa eteenpäin. "Minun piti kohdata pelkoni, että jotkut ihmiset välittäisivät vain hiuksistani. Se auttoi minua ymmärtämään, että arvoni ei riipu ulkonäöstäni. Haluan näyttää naisille, että heidän arvonsa ei myöskään riipu fyysisistä ominaisuuksista. Olet uskomaton, koska olet sinä", Vanessa päätti.

Kuva ja video: TikTokin toisto @08vanessa.r - Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla.